Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16-17.08.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 144 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Котовського МВ надійшло повідомлення з місцевої лікарні, що за медичною допомогою з переломом щелепи звернувся житель с.Новоселівка. Правоохоронцями встановлено, що тілесні ушкодження постраждалому спричинив його односелець. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Леоніда, 1968 р.н., про те, що в барі на пл. Толбухіна невідома особа скоїла крадіжку його гаманця з грошима. Вжитими заходами викрито Сергія, 1975 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ надійшло телефонне повідомлення про те, що на одній з вулиць міста відбувається бійка. Виїздом слідчо-оперативної групи затримано трьох її учасників. Наразі встановлюються всі обставини пригоди. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Дільничним інспектором Котовського МВ викрито 32-річного Євгена, який скоїв крадіжку деталей верхньої будови колії з під’їзних шляхів підприємства. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Южненського МВ надійшла заява від продавця, 1984 р.н., про те, що невідомий чоловік в магазині розрахувався фальшивою купюрою номіналом 500 гривень. В ході проведення перевірки у вчиненні даного злочину викрито одесита, 1983 р.н., відносно нього обрано запобіжний захід – домашній арешт. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) КК України.

До Київського РВ надійшла заява від одеситки, 1987 р.н., що невідомий зловмисник на вул. Ільфа і Петрова, шляхом ривка відкрито заволодів її золотим ланцюжком вартістю 10 000 грн. Вжитими заходами за скоєння даного злочину затримано Ігоря 1993 р.н., якого впізнала потерпіла.

Працівниками Суворовського РВ за гарячими слідами затримано Дмитра, 1990 р.н., який знаходячись в приміщенні аптеки, відкрито заволодів пластиковою коробкою з грошима для пожертвувань та втік.

До Київського РВ із заявою звернувся Сергій, 1987 р.н., про те, що біля будинку по вул. Ак.Корольова двоє невідомих зловмисників, погрожуючи ножем відкрито заволоділи його мобільним телефоном вартістю 2000 грн. В ході проведення перевірки у скоєнні даного злочину викрито двох жителів м. Кіровоград, 1997 р.н., та 1995 р.н., від яких отримано правдиві свідчення. Телефон продали невідомому, гроші витратили на власні потреби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.187 (розбій) КК України.

Працівниками СБНОН Малиновського РВ викрито факт реалізації сумішей для паління. В присутності понятих проведено огляд нежитлового приміщення, в ході якого вилучено 30 шт. полімерних пакетів з речовиною рослинного походження зеленого кольору з етикеткою «КАРАСЬ – 150» по 1 гр. кожен. Як пояснив реалізатор – вилучені пакетики з речовиною є курильними сумішами, які він реалізовував у вказаному приміщенні за ціною 150 грн.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...