Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 180 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Роздільнянського РВ надійшла заява від Ольги, 1977 р.н., про те, що невідомі зловмисники, зламавши вхідні двері, проникли до її ларьку, звідки здійснили крадіжку тютюнових виробів на загальну суму 5000 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів викрито трьох 15-річних жителів м. Роздільна, від яких надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського РВ надійшла заява від Федора, 1994 р.н., про те, що на автомийці по вулиці Космонавтів невідомий зловмисник незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ-2107» вартістю 80000 грн. Вжитими заходами викрито Віталія, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито трьох парубків, які перебуваючи в барі вчинили крадіжку елітних спиртних напоїв на суму три тисячі гривень. Затримані зізналися правоохоронцям у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Приморського РВ звернувся із заявою 28-річний одесит та повідомив, про те, що на ринку «Привоз» торгують спиртом. В ході відпрацювання заяви працівниками міліції викрито 60-річну мешканку міста Вінниця. Правоохоронцями вилучені речові докази, які направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України в Одеській області для проведення відповідної експертизи. Правопорушницю відпущено під зобов’язання. На теперішній час ведеться слідство.

До Київського РВ надійшла заява від Юрія, 1987 р.н., про те, що знаходячись на ринку, невідомий зловмисник скоїв крадіжку велосипеду, вартістю 5000 грн. Вжитими заходами викрито Олександра, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...