Найбільш резонансні злочини та події на Одещині ЗА 06-07.09.2014

 Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 269 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Співробітниками Київського РВ викрито 30-річного одесита, який у Володимира, 1975 р.н., скоїв крадіжку мопеда, який він залишив біля будинку по вул. Рибача. Сума збитку становить 2400 грн. Отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Портофранківського ВМ надійшла заява від 55-річного одесита щодо вжиття заходів до невідомих осіб, які перебуваючи на перехресті вулиць Преображенської та Пантелеймонівської, шляхом ривка заволоділи його барсеткою. Потерпілому завдано матеріальної шкоди на суму чотири тисячі гривень. Вжитими заходами за гарячими слідами працівниками патрульно-постової служби затримано раніше засудженого за грабіж 24-річного Сергія та 26-річного Владислава. Затримані зізналися правоохоронцям у вчинені вказаного кримінального правопорушення та віддали речовий доказ. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ за місцем мешкання 42-річного ізмаїльчанина в ході обшуку було виявлено та вилучено пластикова пляшка, одноразовий шприц, заповнені рідиною темно-коричневого кольору та пакунок з речовиною рослинного походження. Все вилучене направлено до НДЕКЦ на дослідження, за результатами якого буде прийнято рішення.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито місцевого жителя, 1991 р.н., який проник до будівлі заявника, 1981 р.н., мешканця села Броска, звідки викрав гроші в сумі 2200 грн. Чоловік пояснив, що гроші витратив на особисті потреби. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Малиновського РВ надійшла заява від Миколи, 1967 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, незаконно заволодів його автомобілем "Mazda Ford Econovan", який був припаркований по вул. Ак. Філатова. Сума збитку становить 39000 грн. В ході оперативно-розшукових заходів екіпажем ОДАІ в центрі міста було зупинено розшукуваний автомобіль. Ним керував 23-річний одесит, у якого були відсутні права власності на вищевказаний автомобіль, після чого його та пасажира, 1977 р.н., було доставлено до Приморського РВ для з’ясування обставин.

Працівниками Іллічівського МВ за гарячими слідами викрито восьмикласника, який у заявниці, 1948 р.н., шляхом ривка заволодів гаманцем з грошима в сумі 940 грн.

Працівниками Суворовського РВ викрито 44-річного одесита, який викрав ліфтову катушку "МП-201" з ліфтового приміщення одного з будинків по вул. 40 років оборони Одеси.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...