Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 05.12.2014

 В столиці за 4 грудня інспектори ДАІ виявили 596 порушень правил дорожнього руху. 

Зокрема, до відповідальності притягнуто 167 водіїв, які не дотримались вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки і стоянки – 66, правил проїзду перехресть – 20, без необхідних документів за кермо сіли 40 керманичів. Крім того, за керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 34 особи. Вчора, інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 80 водіїв за порушення правил проїзду пішохідних переходів та виявили 92-х пішоходів-порушників.

За добу, в Києві сталось 3 ДТП, в яких 3 особи отримали травми.

Зареєстровано 4 незаконних заволодіння транспортними засобами: Шевченківський район – а/м «Тойота Камрі», н.з. АЕ8818СР, 2008 р.в., сірого кольору; Голосіївський район – а/м «Хонда CRV», н.з. АА7721ЕР, 2008 р.в., чорний; Деснянський район – а/м «ГАЗ-31105», н.з. ВН4467ЕК, 2006 р.в., чорний; Печерський район – а/м «Тойота Ленд Крузер», н.з. АА2622ВХ, 2011 р.в., чорний. Прийняті міри розшуку.

Натомість інспектори ДАІ виявили та затримали автомобілі «Рено», «Деу Матіз» та «Шевроле Лачеті», які перебували у розшуку. До райвідділу міліції за хуліганство доставлено 1 громадянина.

За інформацією Гідрометцентру України, завтра в столиці очікується до -1… -3 градуси. Столична Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Зважайте на погодні умови, збільшуйте дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду, рухайтесь з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовтесь від ризикованих маневрувань. При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію. Крім того, будьте уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу. А пішоходам – радимо мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...