Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 16.12.2014

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 16 грудня.

15 грудня до приймального відділення лікарні з будинку по пров. Кіровоградському, у Дніпропетровську бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом: проникаюче колото-різане поранення грудної клітини з пошкодженням легені був доставлений 44-річний господар оселі. За вчинення злочину була затримана безробітна 22-річна місцева жителька. Жінка о 23.00 прийшла до помешкання потерпілого та попрохала останнього, щоб він зателефонував її співмешканцю і наказав йому впустити її до будинку. Однак коли потерпілий відмовився виконувати її прохання, остання схопивши зі столу кухонний ніж, побігла до свого помешкання. Потерпілий наздогнав жінку на подвір’ї та намагався відібрати у неї ножа. В цей час зловмисниця нанесла потерпілому ножем вищевказане тілесне ушкодження. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

15 грудня біля будинку по вул. Шахтарській, в Тернівці у безробітного, раніше судимого 30-річного місцевого жителя було виявлено та вилучено пачку з-під цигарок, в якій знаходилось шість електродетонаторів промислового виготовлення зі слідами корозії. Вилучені предмети він знайшов 10 грудня на смітнику по вул. Лермонтова та зберігав при собі без мети збуту. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 

15 грудня до працівників Апостолівського райвідділу міліції звернулась безробітна, 40-річна жителька с. Мар’янське. Заявниця повідомила про те, що 10 грудня о 03.00 безробітний, раніше судимий знайомий її колишнього чоловіка знаходячись за місцем її мешкання, шляхом ривка з руки заволодів мобільним телефоном. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

15 грудня до працівників Томаківського райвідділу міліції звернулась 73-річна жителька смт. Томаківка. Заявниця повідомила про те, що о 17.00 двоє невідомих, зайшовши на її подвір’я з кишені халату заволоділи грошима в сумі 700 гривень. За вчинення злочину встановлені та доставлені до райвідділу 16-ти та 15-ти річні молодики. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

15 грудня до працівників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління телефоном надійшло повідомлення з лікарні про те, що до них з забиттям голови та обличчя звернувся безробітний, 23-річний місцевий житель. Чоловік повідомив про те, що о 22.30 біля будинку по вул. Спаській, малознайомий чоловік побивши руками по обличчю та голові, з кишені куртки заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину був встановлений та затриманий безробітний, 21-річний місцевий житель. За цим фактом ведеться слідство.

 

15 грудня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 21-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 08.00 біля будинку по вул. Високовольтній, невідомий, шляхом ривка з руки, заволодів мобільним телефоном та конвертом з банківською карткою. За вчинення злочину встановлений та опитаний безробітний, 21-річний місцевий житель. За цим фактом ведеться слідство.

УМВС України в Дніпропетровській області 

You may also like...