Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 207 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ надійшла заява від 32-річного одесита щодо вжиття заходів до особи, яка, перебуваючи на Привокзальній площі, заволоділа його золотим ланцюжком та грошима в сумі 3500 гривень. В ході відпрацювання повідомлення правоохоронцями викрито Івана, 1981 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом триває перевірка.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 29-річного жителя Одеської області, який, перебуваючи на території санаторія «Росія», скоїв крадіжку електроприладу. Сума матеріального збитку становить 12 тисяч гривень. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського РВ звернулася одеситка, 1949 р.н., яка повідомила, що з камери зберігання в одному з торгівельних центрів невідома особа таємно викрала її сумку, де знаходився мобільний телефон, банківські та книжкові картки, а також дитячі речі і гроші. Загальна сума матеріального збитку склала 1200 гривень. Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники міліції викрили раніше засуджену 20-річну Владиславу, яка зізналася у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

До чергової частини Котовського МВ звернулась жителька с.Гидерим, яка повідомила про те, що невідомі нанесли тілесні ушкодження її сину. Працівниками служби у справах дітей було встановлено, що тілесні ушкодження постраждалому нанесли студенти професійно-технічного ліцею. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Працівниками Арцизського РВ викрито 25-річного Сергія, який незаконно заволодів автомобілем 28-річної Юлії. Сума матеріального збитку встановлюється. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

Працівниками сектору ДСБЕЗ Роздільнянського РВ під час відпрацювання ринку міста Роздільна було виявлено 2 факти незаконної валютної операції місцевою жителькою, 1958 р.н., та жителем району, 1975 р.н., у яких вилучено грошові кошти. Наразі відносно правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.162 (порушення правил про валютні операції) Кодексу України про адміністративні правопорушення та направлені до суду.
До Портофранківського ВМ з заявою звернулася Олена, 1989 р.н., про те, що її знайома, перебуваючи у неї в гостях викрала її футболку, гроші в сумі 200 доларів США та 200 гривень. Вжитими заходами правоохоронцями викрито 19-річну одеситку, яка зізналася у вчиненні кримінального правопорушення. Згідно чинного законодавства правопорушниці загрожує покарання передбачене ч.1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході несення служби був зупинений автомобіль, в якому у пасажира, 1975 р.н., в ході поверхневого огляду було виявлено та вилучено два згортки з речовиною рослинного походження зеленого кольору в сухому подрібненому стані. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...