Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.01.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 202 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Портофранківського ВМ з заявою звернувся 62-річний Віктор про те, що невідома особа скоїла крадіжку акумулятору з його автомобіля, який був припаркований біля будинку по вулиці Колонтаївська. Сума матеріального збитку становить одну тисячу гривень. В ході відпрацювання заяви потерпілого, у вчинені вказаного кримінального правопорушення дільничним інспектором міліції викрито 26-річного Артема. У правопорушника вилучено речовий доказ.

До чергової частини Котовського МВ надійшла заява від 38-річного жителя с.Глубочок про те, що він виявив тіло свого сусіда за місцем його мешкання з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами викрито 45-річного односельця загиблого, який в ході виниклої сварки наніс останньому тілесні ушкодження та пішов додому. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про скоєнні злочину. Його затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Кодимського РВ викрито 42-річного жителя с.Серби, який під час спільного вживання спиртних напоїв та виниклої сварки з 39-річним односельцем наніс останньому удар сокирою, від якого він помер. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Працівниками полку патрульної служби під час пішого патрулювання Приморського району викрито жителя міста, 1993 р.н., який ніс в сумці 52 пакетики у яких було розфасовано речовину рослинного походження жовто-зеленого кольору вагою 0,25 грамів. Загальна вага речовини 13 грамів.

Працівниками Київського РВ викрито Олега, 1965 р.н., у якого виявлено та вилучено гранату «РГД 5» із запалом. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Зловмисник пояснив, що знайшов гранату в районі військової частини. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу зловсминку та відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...