Серед «секонд хенду» прикордонники виявили партію наркотиків

Наркотичну речовину та набої до мисливської рушниці виявили учора прикордонники Херсонського загону та працівники митниці у контрольному пункті «Каланчак».

Під час перевірки вантажного автомобіля «Мерседес» прикордонники відділу «Червоний Чабан» застосували службову собаку. Підійшовши до вантажівки, пес, натренований на пошук наркотиків, миттєво зреагував на речі, які були в автомобілі. Водій, громадянин України, перевозив до Криму понад 15 тонн одягу, що були у використанні.

Щоб знайти можливі сховки з наркотичними речовинами, працівникам контрольного пункту довелось вивантажувати мішки з одягом. В результаті чого в одному з них було знайдено 5 пакунків з речовиною кристалічного походження різноманітного кольору, попередньо наркотична речовина.

Для проведення подальших слідчих дій співробітниками МВС товаросупровідні документи та пакунки вилучені. Вантажний автомобіль затриманий для подальшого огляду.

Інша службова собака у цьому контрольному пункті зреагувала на автомобіль «ВАЗ», що також прямував на півострів. При перевірці авто виявилося, що наш співвітчизник віз 5 мисливських набоїв 12 мм калібру, приховавши їх у підлокітнику авто. // ДПСУ

You may also like...