Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 181 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Валерія, 1962 р.н., про те, що невідома особа таємно викрала його мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 1800 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 26-річного Сергія, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 36-річного одесита щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з класу школи скоїла крадіжку мобільного телефону його неповнолітнього сина. Сума матеріального збитку становить 2500 гривень. Вжитими заходами працівниками автопатруля полку патрульної служби викрито раніше засудженого Максима, 1998 р.н., який зізнався у вчиненні кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 32-річний Володимир, який повідомив про те, що невідома особа, знаходячись в приміщенні магазину, скоїла крадіжку продуктів харчування. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 45-річного Сергія. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ з заявою звернувся 32-річний Роман, який повідомив, що невідома особа проникла до його квартири, звідки скоїла крадіжку побутової техніки та іншого майна. Вжитими заходами викрито 24-річного Миколая, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 24-річного Миколу, який шляхом пошкодження металопластикового вікна проник до помешкання 46-річного Сергія, звідки скоїв крадіжку ноутбука. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...