За позовом військової прокуратури державному підприємству повернуто 4,9 млн. грн.

 

Завдяки зусиллям військової прокуратури вдалося ліквідувати загрозу виникнення заборгованості по заробітній платі на київському державному підприємстві «Завод 410 цивільної авіації», де працює 1400 працівників.

Відсутність обігових коштів виникла унаслідок несвоєчасного розрахунку з підприємством за надані послуги з ремонту авіадвигунів. Так прокоментував військовий прокурор Центрального регіону України Григорій Рябенко реальне виконання рішення суду товариством з обмеженою відповідальністю «Авіакомпанія «Чорноморські авіалінії», яке перерахувало на користь вказаного заводу 4,9 млн. грн.

Нагадаємо, 11 березня 2015 року господарський суд Одеської області задовольнив позов військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України поданий в інтересах ДП «Завод 410 цивільної авіації» до ТОВ «Авіакомпанія «Чорноморські авіалінії» про стягнення 4,1 млн. грн.. заборгованості за договором про надання послуг з ремонту авіаційних двигунів та штрафних санкцій у сумі близько 0,8 млн. грн.

 

Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

You may also like...