На Київщині затримали чоловіка, який, погрожуючи ножем, незаконно заволодів автомобілем

Днями в селі Лук’янівка Баришівського району, працівники ДАІ встановили та затримали 32-річного чоловіка, який цього ж дня, погрожуючи літній жінці предметом схожим на кухонний ніж, заволодів її автомобілем «CITROEN C3».

Наразі автомобіль повернуто власниці, за вищевказаним фактом відносно чоловіка який заволодів автомобілем розпочате кримінальне провадження за ч.3 ст. 289 Кримінального Кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене організованою групою або поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства), санкція зазначеної статті передбачає позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Державтоінспекція Київщини звертається до всіх не байдужих людей: якщо ви стали свідками незаконних заволодінь транспортними засобами, або володієте будь – якою інформацією за даними фактами, або знаєте місцезнаходження викрадених транспортних засобів чи людей що скоїли дані злочини, повідомте за телефоном чергової частини УДАІ Київської області (044) 249-84-02, (067)-509-88-29, (067)-509-88-39 або найближчий відділ міліції за телефоном 102.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Київської області)

 

You may also like...