Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 16.06.2015

В столиці, 15 червня, працівники ДАІ виявили 333 порушення правил дорожнього руху. 

Інспектори ДАІ до відповідальності притягнули 59 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, 30 – за порушення правил зупинки та стоянки, 3 – правил проїзду перехресть. Крім того, інспектори ДАІ відсторонили від керма 28 водіїв за керування транспортними засобами напідпитку, а з початку року – 4536 керманичів. Також, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 51 водія та виявлено 55 пішоходів-порушників.

Державтоінспекція нагадує, що в столиці до 30 червня триватимуть профілактичні заходи «Автобус-2015». У місті, щодня інспектори ДАІ виявляють водіїв – перевізників, які порушують правила дорожнього руху. За минулу добу до відповідальності притягнено 65 водіїв, а за два тижні проведення операції на водіїв складено 726 протоколів про адміністративне правопорушення.

В столиці за добу викрадено вісім транспортних засобів. Два авто розшукано.

У понеділок, столичні правоохоронці зареєстрували шість незаконних заволодінь автомобілями та двома мотоциклами.
Вчора, 15 червня, у Дарницькому районі, викрадено відразу три транспортних засоби: два авто та мотоцикл. Позашляховик «TOYOTA LAND CRUISER 200», вдалося розшукати та повернути власнику. Натомість, у розшуку знаходиться чорний мотоцикл «APRILIA-250», номерний знак АА8987АА, 2005 року випуску, що був викрадений з проспекту Бажана та «HYUNDAI TUCSON», н.з. АА3989СТ, 2007 р.в., бежевого кольору. Автівка викрадена з вулиці Садової. Крім того, у Солом’янському районі, зареєстрована крадіжка мотоцикла та леговика. Так, уночі з вулиці Гетьмана, викрали мотоцикл «YAMAHA XVS 650», н.з. АА2428АВ, 2008 р.в., синього кольору, а з вулиці Західної, – а/м «TOYOTA AVENSIS», н.з. АА6690ЕН, 2005 р.в., сірого кольору. Також, незаконні заволодіння зареєстровані у Подільському, Оболонському та Дніпровському районах. Так, з вулиці Костянтинівської, невідомі особи викрали білий «RANGE ROVER EVOQUE», н.з. ВН1096ЕМ, 2013 р.в., а з Оболонського проспекту – чорний «LEXUS RX350», н.з. ВМ7111АЕ, 2012 року випуску. Інспекторам ДАІ вдалося розшукати автомобіль «DAEWOO NEXIA», що був викрадений з вулиці Серафимовича.

Державтоінспекція вже не раз звертала увагу власників транспортних засобів на те, що в столиці вдвічі, у порівнянні з минулим роком, збільшились випадки незаконних заволодінь транспортними засобами. Увагу автокрадіїв, перш за все, привертають транспортні засоби, які необладнані надійними протиугінними системами безпеки, залишені неподалік будинків та неосвітлених місцях.

Запам’ятайте! Якщо у вас викрали транспортний засіб необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси його знайти.

Вчора, інспекторами столичної ДАІ виявлено п’ять автомобілів, що знаходились у розшуку.

УДАІ м. Київ

You may also like...