Чоловік, перебуваючи в розшуку, катався на мотоциклі вулицями Вознесенська

У суботу, 20 червня, працівники відділення ДАІ під час патрулюванні Вознесенська, звернули увагу на дивну поведінку водія мотоцикла. Водій, помітивши патрульний автомобіль, спробував розвернутись та втекти. Після зупинки причина таких дій стала зрозуміла – чоловік мав явні ознаки наркотичного сп’яніння та не мав при собі жодних документів, які б підтвердили право керування мотоциклом.

 Тож, працівники ДАІ розпочали складати адміністративні матеріали відносно водія. Але перевірка його даних по наявним базам даних Державтоінспекції відкрила ще одну особливість – чоловіка з січня поточного року розшукують співробітники Вознесенського міськвідділу міліції за підозрою в скоєнні кримінального правопорушення за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому»).

Для подальшого розгляду справи на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Вознесенського міськвідділу міліції. А співробітники ДАІ склали відносно чоловіка адміністративні матеріали за ч.2 ст. 130 КУпАП «Повторне протягом року керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння» та ч.1 ст.126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії та реєстраційного документа на трансп! ортний засіб».

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Миколаївської області)

You may also like...