У Вінниці затримали нетверезого водія, який утікаючи від правоохоронців збив паркан

22 червня вранці патрулюючи центр міста, увагу правоохоронців привернула червона «Мазда», що рухалася всупереч вимогам дорожніх знаків. Інспектори ДАІ подали водію легковика вимогу про зупинку. Однак, він її проігнорував та тільки додав швидкості. Розпочалося переслідування, до якого згодом долучилися ще один екіпаж працівників ДАІ.

Втікаючи від правоохоронців, керманич іномарки не одноразово грубо порушував правила дорожнього руху, проїжджав перехрестя на забороняючі сигнали світлофорів та виїжджав на зустрічну смугу руху. На перетині вулиць Першотравневої та Лесі Українки, втікач не ворався з керуванням і здійснив зіткнення з деревним парканом будівельного майданчика. З місця пригоди зловмисник намагався втекти, але був затриманий працівниками ДАІ. Ним виявися 29 річний вінничанин.

Паркан

Під час спілкування з порушником інспектори ДАІ встановили, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння, що згодом підтвердив лікар наркологічного диспансеру, рівень алкоголь у крові водія становив 1.53 проміле, що перевищує допустиму норму у сім разів. 

На порушника інспектори ДАІ склали два адміністративних протоколи за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ст. 122-2 (невиконання вимоги про зупинку працівникам ДАІ).

Автомобіль затримано та доставлено на арештмайданчик. 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Вінницької області)

You may also like...