Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.11.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ було внесено 81 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Комінтернівського ВП викрито 25-річного мешканця с.Петрівка, який, скориставшись відсутністю односельчанина, проник до його підсобного приміщення, звідки скоїв крадіжку електроінструменту. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Викрадене майно повернуто власнику. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Котовського ВП звернувся місцевий житель, який повідомив, що з його гаражу, розташованого на території приватного домоволодіння, невідома особа викрала майно. Співробітниками карного розшуку викрито 20-річного сусіда заявника, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції з заявою звернулась пенсіонерка, яка повідомила, що невідома особа скоїла крадіжку її телевізора. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 40-річного мешканця міста. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ренійського відділення поліції з заявою звернувся 35-річний Михайло, який повідомив, що невідома особа проникла до сараю, звідки скоїла крадіжку його майна. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 43-річного В’ячеслава. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Савранського відділення поліції викрито 32-річного жителя смт. Саврань, у якого під час обшуку виявлено та вилучено 16 предметів, зовні схожих на патрони, калібру 9 мм.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...