Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 02.02.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 59 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

 

До Саратського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до медичного закладу доставлено жителя с. Успенівка, 1964 р.н., з трьома ножовими пораненнями грудної клітини. Виїздом на місце слідчо-оперативної групи встановлено, що за місцем мешкання пораненого, між ним та його односельцем, 1994 р.н., під час спільного вживання алкогольних напоїв виникла сварка. В ході конфлікту гість схопив ніж та наніс господарю декілька ударів в область серця. Правопорушника доставлено до Саратського ВП. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Любашівського відділу поліції в ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння мешканця с. Комарово, 1968 р.н., було виявлено та вилучено предмет схожий на саморобний пристрій для здійснення пострілів, п’ять набоїв до мисливської рушниці 16 кал. та саморобний ніж по типу "мисливський". Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Приморського відділу поліції звернулася 37-річна адміністратор продуктового магазину з заявою вжити заходів до невідомого, який таємно скоїв крадіжку продуктів харчування на суму 200 грн. Вжитими заходами у вчинені крадіжки було викрито 38-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення у скоєні ним даного кримінального правопорушення.

До Шевченківського відділення поліції звернулася з заявою 25-річна адміністратор магазину косметики про те, що невідома особа таємно скоїла крадіжку товару. Сума збитку становить 364 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 22-річну жительку Одеської області, яка надала правдиві свідчення щодо скоєння даної крадіжки.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява від 78-річної одеситки про те, що невідома особа з коридору її квартири таємно скоїла крадіжку пральної машини та трьох пар джинсів. Сума збитку становить 8 300 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 27-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення.

До Малиновського ВП надійшла заява 31-річного одесита про те, що невстановлені особи, перебуваючи в парадній одного з будинків по вул. Космонавтів в м. Одесі, намагались таємно викрасти кабель VTP категорії. Сума збитку складає 400 гривень. Вжитими заходами у вчинені вказаного правопорушення викрито 22-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіка відпущено під особисті зобов’язання. Вживаються заходи щодо затримання його співучасника.

Інспекторами кримінальної поліції Хмельницького ВП викрито 25-річного раніше засудженого чоловіка, який, проникнувши до квартири 58-річного одесита, таємно викрав шкіряну куртку та шубу, спричинивши матеріальну шкоду власнику на суму 6,5 тисяч гривень. Поліцейськими опитані свідки події та вилучено викрадене майно потерпілого. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіка відпущено під особисті зобов’язання.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 39-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла до її квартири, звідки скоїла крадіжку золотих виробів. Вжитими заходами викрито 29-річного ізмаїльчанина. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернулась 44-річна жителька міста, яка повідомила, що невідома особа з торгівельного прилавку овочевого корпуса ринку скоїла крадіжку трьох коробок з курагою. Вжитими заходами викрито 38-річного чоловіка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП України в Одеській області

You may also like...