Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.02.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 57 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річної продавщиці продуктового магазину про те, що невідома особа таємно викрала грошові кошти в сумі 500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення було викрито 26-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєння крадіжки.

До Портофранківського відділення поліції звернувся 39-річний співробітник одного з супермаркетів м. Одеси та повідомив, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно скоїла крадіжку двох пляшок горілки. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 30-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєння кримінального правопорушення.

До Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від 25-річної адміністратора магазину про те, що невідома особа шляхом вільного доступу таємно скоїла крадіжку двох дезодорантів, гаманець, сім пар сережок, дві заколки та одну резинку для волосся. Загальна сума збитку становить 713 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 24-річну раніше судиму одеситку, яка надала правдиві свідчення у скоєні крадіжки.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції затримано 46-річного мешканця с. Петрівка, під час розмови з яким стало зрозуміло, що він перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Затриманий показав полімерний пакунок з речовиною рослинного походження близько 5 гр. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Виявлену речовину вилучено та направлено на експертне дослідження.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 32-річного одесита, який в одному з торгівельних центрів міста таємно викрав ковбасну продукцію вагою понад три кілограми та загальною вартістю понад 800 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Від підозрюваного надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява одесита про те, що невстановлена особа на одній з вулиць міста відкрито заволоділа мобільним телефоном його неповнолітнього сина, завдавши збитків на суму сім тисяч гривень.
Вжитими заходами поліцейськими викрито 17-річного мешканця Одеської області, від якого надійшли правдиві свідчення щодо скоєння даного правопорушення.

До чергової частини Ренійського відділення поліції із заявою звернувся 55-річний місцевий житель, який повідомив, що невідома особа з підсобного приміщення скоїла крадіжку електричної зерноподрібнювача, 250 кг зерна пшениці. Вжитими заходами викрито 20-річного односельця потерпілого, який дав правдиві свідчення у скоєнні злочину. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 27-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа з прилавку, розташованого в овочевому корпусі центрального ринку, скоїла крадіжку електронних ваг. Вжитими заходами був встановлений 59-річний мешканець Болградського району. За даним фактом проводиться досудове слідство за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції був встановлений 21-річний ізмаїльчанин, який скоїв три крадіжки телефонного кабелю з підземних комунікацій. Чоловік надав правдиві свідчення у скоєнні злочину. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...