На Сумщині з’явився новий вид… сексуального шахрайства

Працівники поліції Сумщини виявили новий вид шахрайства. Жінки під приводом надання сексуальних послуг, виманюють гроші у довірливих чоловіків.

Так, в ході перевірки працівники відділу кримінальної поліції боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Сумській області в мережі Інтернет виявили рекламні оголошення про надання платних сексуальних послуг. Чоловікам потрібно лише подзвонити за вказаним в оголошенні номером телефону і сплатити певну суму грошей. Після чого довірливим чоловікам називають адресу, куди можна приїхати та отримати бажане задоволення.

«Та, як правило, за вказаною адресою живуть звичайні люди, які і гадки не мають, що їх квартиру використовують в подібних шахрайських схемах., – говорить Олександр Торчицький, т.в.о. начальника відділу кримінальної поліції боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Сумській області., – – Сьогодні такі оголошення ретельно перевіряються. А всім бажаючим пристати на подібні сумнівні пропозиції радимо бути обачними., аби не втратити гроші та спокій у власних родинах».

Сектор комунікацій ГУНП в Сумській області

You may also like...