В Одесі затримали двох злодіїв-барсеточників

Працівники карного розшуку Комінтернівського відділу поліції, спільно з працівниками обласного управління поліції, затримали двох чоловіків, які скоїли крадіжку барсетки з автомобіля одесита.

До чергової частини Комінтернівського відділу поліції надійшла заява мешканця міста Одеси про те, що невідомі особи скоїли крадіжку чоловічої сумки з сидіння його автомобіля, коли потерпілий зупинився підкачати колесо біля СТО у с. Фонтанка. В сумці чоловіка знаходилися близько 2,5 тисяч доларів США та понад 40 тисяч гривень, а також два мобільних телефони і документи.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Під час слідчо-оперативних дій працівники Комінтернівського відділу поліції відновили хід подій та вийшли на слід грабіжників.

Спільними діями працівників карного розшуку поліції району та обласного управління поліції грабіжників було затримано за місцем їх тимчасового мешкання в м. Одесі. Встановлено, що затримані особи ніде не працюють. Зараз грабіжників взято під варту, їм повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

Комінтернівський ВП ГУНП в Одеській області

You may also like...