Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 70 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Арцизького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на околиці с. Нові Каплани, на пасовищі, виявлено труп 60-річної місцевої жительки з трьома ножовими пораненнями шиї. В ході проведення першочергових слідчих дій у скоєнні вказаного кримінального правопорушення було викрито співмешканця загиблої. Від 52-річного чоловіка отримано правдиві свідчення. Встановлено, що злочин скоєно на ґрунті раптово виниклої сварки. Розпочато провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Працівники Біляївського ВП виявили в автомобілі під керуванням 32-річного жителя с. Великий Дальник паперовий пакет з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору. Вилучене направлено до Одеського НДЕКЦ на дослідження.

До Тарутинського відділення поліції Арцизького ВП надійшло телефонне повідомлення 30-річного жителя с. Олександрівка про те, що під час розбирання господарчого приміщення на території свого домоволодіння він знайшов міну часів Другої світової війни. Місце події огороджено та охороняється, працівниками ДСНС вживаються заходи щодо вилучення та вивезення боєприпасу для подальшого знешкодження.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...