Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.05.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 77 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернувся 47-річний мешканець села Стара Некрасівка, який повідомив, що невідома особа проникла на подвір’я його будинку, звідки скоїла крадіжку металевих воріт. В ході проведення оперативно-розшукових заходів були встановлені 33-річний та 37-річний односельці заявника. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції звернувся 57-річний одесит з заявою про те, що на вулиці двоє невідомих штовхнули його та заволоділи мобільним телефоном. Сума збитку становить 450 грн. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 30-ти та 33-річного чоловіків без постійного місця проживання, які надали правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції звернувся 22-річний студент та повідомив, що невідома особа відкрито заволоділа його мобільним телефоном та швидко зникла з місця події. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 28-річного одесита, який надав правдиві свідчення у скоєні ним крадіжки.

До чергової частини Хмельницького відділу поліції надійшла заява 37-річного одесита про те, що невстановлена особа з його оселі таємно викрала ноутбук, вартістю чотири тисячі гривень. Вжитими заходами інспекторами кримінальної поліції викрито 38-річного одесита від якого надійшли правдиві зізнання та вилучено речовий доказ. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушника відпущено під особисті зобов’язання.

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява 34-річної одеситки про те, що малознайома таємно проникла до її квартири, звідки викрала: шкіряну куртку, шкіряну шапку з хутром, утюг, документи на її ім’я, а також інші жіночі речі. В ході розшукових заходів інспекторами кримінальної поліції було викрито 36-річну непрацюючу одеситку, від якої надійшли правдиві зізнання та вилучено речові докази. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушницю відпущено під особисті зобов’язання.

Працівниками Ширяївського відділення поліції викрито раніше засудженого жителя с. Подольці, 1987 р.н., який, прийшовши до 82-річного односельчанина, почав погрожувати ножем, вимагаючи гроші. У затриманого вилучено речовий доказ – ніж.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від одесита, 1995 р.н., про те, що невідомий зловмисник по Десантному бульвару, шляхом ривка, відкрито заволодів його мобільним телефоном. Сума збитку становить 700 грн. Вжитими заходами викрито Володимира, 1996 р.н., раніше засудженого за грабіж, який надав правдиві свідчення у скоєному. Чоловік опитаний та відпущений під особисте зобов’язання.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...