Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.06.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 82 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції в ході розшукових заходів за заявою 46-річної одеситки викрито її непрацюючого 20-річного сина, який скориставшись відсутністю уваги членів родини, шляхом вільного доступу, таємно викрав золоту каблучку заявниці, вартістю дві тисячі гривень.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, його відпущено під особисті зобов’язання.

Поліцейськими Хмельницького відділу поліції викрито раніше засудженого 44-річного одесита, який на одній з вулиць Малиновського району, шляхом відкриття кришки люка, таємно викрав кабель, який належить одному з приватних акціонерних товариств з надання послуг телефонного зв’язку, чим завдав матеріальної шкоди підприємству на суму майже 400 гривень.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, в нього вилучені речові докази, він відпущений під особисті зобов’язання.

До Таїровського відділення поліції надійшла заява від 76-річної одеситки про те, що на одному з ринків м. Одеси невідома особа, шляхом вільного доступу таємно викрала з прилавку її гаманець. Вжитими заходами зловмисника було затримано.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...