Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27-28.06.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 132 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Роздільнянського відділу поліції в рамках кримінального провадження за фактом смерті жителя с. Широке, 1955 р.н., викрито співмешканку померлого. Встановлено, що напередодні трагедії, подружжя за місцем свого мешкання спільно вживали алкогольні напої. Під час застілля між ними виникла сварка, в ході якої жінка кухонним ножем нанесла один удар в область грудної клітки чоловіку. Внаслідок отриманого тілесного ушкодження чоловік через три години помер. Кримінальне провадження перекваліфіковане на ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 31-річного непрацюючого раніше засудженого за грабіж одесита, який в одному з супермаркетів міста таємно викрав шість пліток шоколаду та сім тюбиків крему. Сума збитку становить понад 220 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушника відпущено під зобов’язання.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції викрито 25-річного одесита, який в одному з торгівельних об’єктів міста таємно викрав пляшку лікеру вартістю 335 гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушника відпущено під зобов’язання.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернувся 42-річний Олег, який повідомив, що невідома особа шляхом пошкодження вікна на двері, проникла до приміщення торгівельного кіоску, звідки скоїла крадіжку грошей в сумі 1000 гривень. Вжитими заходами працівниками поліції був встановлений 35-річний Аркадій. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від 20-річної одеситки про те, що невідома особа в трамваї таємно з її сумки викрала мобільний телефон. Сума збитку становить 900 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 28-річного та 31-річного жителів Одеської області, від яких надійшли правдиві свідчення у скоєні кримінального правопорушення. Речовий доказ вилучено та повернуто потерпілій.

До Приморського відділу поліції звернулася 61-річна одеситка та повідомила про те, що невідома особа з нежилого будинку шляхом зламу замків викрала дитячий візок та самокат. Сума збитку становить 8 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 27-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від 26-річної одеситки про те, що на Привокзальній площі невідома особа таємно з її сумочки викрала мобільний телефон вартістю 4500 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 32-річну раніше судиму безхатченку, від якої надійшли правдиві свідчення у скоєні кримінального правопорушення.

До Приморського відділу поліції надійшло повідомлення від 18-річної одеситки про те, що невідома особа шляхом ривка заволоділа її рюкзаком, в якому знаходився мобільний телефон. Сума збитку становить 3600 гривень. Вжитими заходами у вчинені кримінального правопорушення було викрито 32-річну раніше судиму безхатченку, від якої надійшли правдиві свідчення у скоєні кримінального правопорушення.

До Білгород-Дністровського ВП звернувся 60-річний житель міста з заявою про те, що в селищі Затока, невідома особа викрала його мобільний телефон. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 27-річного жителя міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

Під час несення служби патрульними поліцейськими Білгород-Дністровського ВП при перевірці транспортного засобу, у 18-річного пасажира виявлено та вилучено паперовий пакунок з порошком білого кольору. Речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...