Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.07.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 78 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Приморського відділу поліції надійшла заява від 21-річного мешканця м. Київ про те, що невідомий чоловік на пляжі «Ланжерон» скоїв крадіжку рюкзака, в якому знаходився мобільний телефон, документи та гроші. Сума збитку становить вісім тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 23-річного раніше засудженого одесита, від якого отримані правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції надійшла заява 47-річної одеситки про те, що невідомий чоловік на вулиці Ніжинська шляхом ривка відкрито заволодів її золотим ланцюжком з кулоном. Сума збитку становить п’ять тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 29-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Працівниками Березівського відділення поліції в ході проведення операції "Мак-2016", під час санкціонованих слідчих дій в приміщені сараю 35-річного мешканця м.Березівка, виявлено та вилучено паперовий згорток з речовиною рослинного походження, в подробленому стані по зовнішньому вигляду та запаху коноплі, вагою близько 10 грамів. Виявлену речовину направлено на дослідження до Одеського Науково-дослідного Експертно-криміналістичного центру. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Працівниками Южненського відділення поліції під час відпрацювання скарги на протиправні дії мешканця м.Южне, в помешканні 21-річного правопорушника виявлено та вилучено рослинну речовину, зеленого кольору, в сухому подробленому стані, зовні схожу на марихуану в трьох пакетах, загальною вагою близько 30 грамів. Виявлену речовину направлено на дослідження до Одеського Науково-дослідного Експертно-криміналістичного центру. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...