На Кіровоградщині поліцейські роти ДПС виявили в автівці речі сумнівного походження (фото)

Ні водій, ні пасажир авто, не змогли пояснити поліцейським звідки в транспортному засобі велика кількість мобільних телефонів, балаклави та інші речі.

Водія авто «ВАЗ-2110» працівники поліції зупинили за порушення правил дорожнього руху близько восьмої години ранку, поблизу села Вільне Кіровоградського району. Під час спілкування із водієм працівники поліції помітили в салоні автівки велику сумку, яку пасажир легковика миттєво висмикнув та кинувся навтьоки.

речі сумнівного походження

 

Втім далеко спритники втекти не судилося. Правоохоронці затримали чоловіка пасажира-втікача та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Під час огляду автомобіля та сумки правоохоронці виявили 27 мобільних телефонів, планшети, балаклави, механічні пристрої для пошкодження замків та інші речі, походження яких водій та пасажир пояснити не змогли.

 

Автомобіль було доставлено на зберігання до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів, а вилучені пристрої та речі направлено на дослідження. Інформацію про це внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі тривають слідчі дії.

 

Управління безпеки дорожнього руху
ДПД Національної поліції України

 

You may also like...