Вбивцю 46-річної жінки, затримано більш ніж за чотири сотні кілометрів від місця вчинення злочину

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру вбивці 46-річної жінки, якого затримано більш ніж за чотири сотні кілометрів від місця вчинення злочину

 Установлено, що 11 вересня поточного року, біля автомобільної стоянки в   м. Українка Київської області, виявлено труп жінки, 1970 року народження.
 
Досудовим розслідуванням з’ясовано, що між сусідом та потерпілою  відбулася сварка, у ході якої чоловік наніс декілька ударів кулаками в область голови та в подальшому, зірвавши з потерпілої частину її власного одягу, почав душити.
 
Причиною смерті жінки, згідно лікарського свідоцтва про смерть, є механічна асфіксія в результаті удушення петлею.
 
Завдяки злагодженій роботі правоохоронних органів, наступного дня, 37 – річного зловмисника було затримано, в порядку ст. 208 КПК України, в м. Кривий Ріг Дніпропетровської області.
 
Після доставки затриманого, йому повідомлено про підозру, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 ( умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.
 
Крім того, підготовлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Прокуратура наполягає на обранні найбільш суворого запобіжного заходу, а саме триманні під вартою.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.  
  
  Прес-служба прокуратури   Київської області
 

You may also like...