Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09-11.12.2016

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 118 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції був зупинений автомобіль під керуванням 32-річного одесита, під час огляду якого виявлено та вилучено пакунок з речовиною зеленого кольору рослинного походження. Вилучене направлено на експертизу. Чоловік відпущений під особисте зобов’язання.

Поліцейськими Управління з обслуговування Одеської, Миколаївської та Херсонської областей департаменту протидії наркотиків НПУ проведено санкціонований обшук за місцем мешкання 35-річного жителя м. Біляївка, в ході якого виявлено та вилучено спеціальне хімічне обладнання для виготовлення психотропної речовини (три медичні колби з залишками психотропної речовини – амфетамін, дві трубки охолодження та мірні колби), а також вилучено прекурсори (перманганат калію, пенопропілен), азотну кислоту, електронні ваги та інші реактиви. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст.309, ч.1 ст. 311, ч. ст. 313 Кримінального кодексу України. Зловмисника опитано та відпущено під особисте зобов’язання.

Поліцейськими Подільського відділу поліції в ході розшукових заходів викрито 32-річного раніше засудженого місцевого жителя, який, знаходячись у гостях, таємно викрав мобільний телефон 43-річної подільчанки. Від правопорушника отримані правдиві свідчення. Вживаються заходи щодо вилучення речових доказів.

Співробітниками Білгород-Дністровського ВП під час несення служби , підвальному приміщенні, виявлено пакунок, у якому знаходився пістолет «Сталкер», 12 набоїв до нього та обріз мисливської рушниці. Правоохоронці встановлюють власника знахідки, вилучене направлено до НДЕКЦ на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення.

Працівниками Київського відділу поліції викрито 29-річного чоловіка та його 20-річну співмешканку, які в одному з магазинів міста таємно з прилавків викрали три подарункові набори, загальною вартістю майже 550 гривень. У правопорушників вилучили викрадені набори та відпустили під особисте зобов’язання.

Поліцейськими Приморського відділу поліції зупинено 30-річного одесита, у якого виявлено та вилучено 3 г марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Під час несення служби, в одному з парків міста, співробітники Білгород-Дністроського ВП затримали 24-річного місцевого мешканця, у якого було виявлено та вилучено пістолет без відповідних документів. Вилучене направлено до НДЕКЦ на експертизу, триває перевірка.

До чергової частини Подільського ВП надійшла заява мешканки м. Подільська про те, що з її домоволодіння невідома особа викрала мобільний телефон вартістю 800 гривень. Вжитими заходами встановлено, що дане кримінальне правопорушення вчинив раніше судимий 32-річний подільчанин під час перебування в домоволодінні заявниці. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...