На Київщині затримано водія на викраденому авто з наркотиками

Вчора, у Києво – Святошинському районі, працівники роти забезпечення супроводження, в салоні автомобіля «Деу Ланос» виявили поліетиленовий пакет із подрібненою речовиною, схожою на наркотичний засіб канабіс. Речовину схожу на наркотики відправлено на експертизу, а водія затримано.

11 грудня, близько 14 годині, зупинено автомобіль “Деу Ланос”, на вулиці Столичній, в селі Стоянка. За кермом знаходився 32-річний мешканець Київської області, який помітно нервував.

наркота

Під час перевірки документів, звірки ідентифікаційних номерів агрегатів по автоматизованим базам даних було встановлено, що державний номерний знак не належить даному транспортному засобу, а сам автомобіль з вересня 2016 року розшукується Бориспільським відділом поліції.

Крім того, під час огляду салону автомобіля, правоохоронці в бардачку, виявили поліетиленовий пакет із подрібненою речовиною, зеленого кольору рослинного походження, зовні схожою на наркотичний засіб канабіс, вагою близько 70 грам.

Правоохоронці вилучили речовину та відправили на експертизу, а на місці події викликали слідчо-оперативну групу. Дану інформацію занесено в журнал єдиного обліку заяв та повідомлень. Наразі проводиться перевірка.

Якщо експертиза підтвердить наявність наркотичної речовини, то водію за зберігання та перевезення наркотиків загрожує термін ув’язнення до 3-х років.

 

Управління превентивної діяльності
в Київській області

 

You may also like...