Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.12.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 71 заява та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками Подільського ВП викрито раніше судимого чоловіка, 1968 р.н., який з домоволодіння місцевої мешканки викрав чавунні плити настилу та здав їх на пункт прийому металобрухту. За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України.

59-річного жителя с. Броска ізмаїльські поліцейські викрили у скоєнні крадіжки ювелірних виробів на суму 9 000 гривень з помешкання малознайомої жінки, у якої він був у гостях. Отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Хмельницького відділення Малиновського відділу поліції звернулася касир АЗС про те, що невстановлений злочинець викрав з АЗС пляшку віскі. Сума збитку 300 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили у скоєнні даного злочину 33-річну жінку, від якої отримано правдиві свідчення.

Працівники Овідіопольського відділу поліції викрили 59-річного чоловіка, який скоїв крадіжку електроінструментів. Отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Ізмаїльські поліцейські викрили двох хлопців віком 17 та 16 років у вчиненні крадіжки акумулятора з автомобіля «ВАЗ-2101». Отримано зізнавальні свідчення та вилучено речовий доказ.

До Київського ВП надійшла заява одесита про те, що невстановлений злочинець біля одного з будинків по вул. Варненській шляхом демонтажу викрав з його автомобіля «ВАЗ 2105» чотири колеса. Сума збитку 2800 грн. У ході оперативно-розшукових заходів працівники Київського ВП викрили у скоєнні даного злочину 21-річного жителя Біляївського району. Отримано правдиві свідчення.;

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...