Співробітника Держслужби надзвичайних ситуацій у Луганській області судитимуть за скоєння ДТП

Першим слідчим відділом прокуратури Луганської області завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху співробітником ДСНС у Луганської області, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 286 КК України.

Встановлено, що у жовтні 2016 року в місті Лисичанськ сталася дорожньо-транспортна пригода та внаслідок зіткнення автомобілю з металевою опорою лінії електропостачання травмовано пасажирів та спричинено тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. В результаті проведених слідчих (розшукових) дій встановлено вину водія, який допустив порушення правил безпеки дорожнього руху.

На теперішній час обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.

Довідково: санкцією ч. 1 ст. 286 КК України передбачено покарання у виді штрафу від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або у виді виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...