Мешканця Луганщини засуджено до 6 місяців арешту за надання хабара працівнику поліції

Старобільською місцевої прокуратурою підтримано державне (публічне) обвинувачення у кримінальному провадженні за фактами вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі) та ст. 395 КК України (самовільне залишення місця проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду).

Встановлено, що у вересні 2016 року Марківським судом встановлено адміністративний нагляд строком на 1 рік стосовно місцевого мешканця. Попри визначені обов’язки не змінювати місце проживання без повідомлення відділу поліції, останній порушив правила адміністративного нагляду, тим самим вчинив злочин, передбачений ст. 395 КК України.

Після чого, усвідомлюючи протиправність своїх дій, з метою уникнення наслідків порушення адміністративного нагляду, вказана особа запропонувала та надала неправомірну вигоду працівнику Марківського відділу поліції в розмірі 1500 гривень.

Вироком Старобільського районного суду громадянина України визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 369, ст. 395 КК України та засуджено до 6 місяців арешту.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

You may also like...