Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13-14.05.2017

До Авангардівського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції надійшла заява місцевої мешканки про те, що на парковці одного з ринків невідома особа під час спроби здійснення обміну валюти відкрито викрала грошові кошти в сумі 10 тисяч гривень. У скоєнні даного кримінального правопорушення працівниками поліції викрито 27-річного одесита, який надав правдиві свідчення.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції звернулася місцева жителька із заявою про те, що у приміщенні одного з гіпермаркетів міста невідома особа таємно викрала шкарпетки, окуляри та ремінь. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 29-річного чоловіка, в якого вилучено викрадене.

До Біляївського відділу поліції надійшли дві заяви місцевих мешканок про те, що невідома особа шляхом демонтажу скоїла крадіжку огорожі з могили їхніх родичів. Сума збитку становить 10 тисяч гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного кримінального правопорушення працівниками поліції викрито 52-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом розбиття заднього скла його автомобіля таємно викрала будівельні та автомобільні інструменти. Сума збитку становить 25 тисяч гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 41-річного одесита, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшла заява 43-річної одеситки про те, що в одному з маршрутних таксі міста невідома особа таємно викрала її мобільний телефон. Сума збитку складає 7 тисяч гривень. Працівниками поліції у скоєнні даного кримінального правопорушення викрито 35-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення.

До Київського відділу поліції звернулася місцева жителька та повідомила про те, що невідомий відкрито викрав у неї велосипед чорно-помаранчевого кольору. Сума збитку становить 3500 гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито 30-річного одесита, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Суворовського відділу поліції звернулася місцева жителька та повідомила про те, що в одному з торгівельних центрів міста невідома особа таємно викрала з її сумки мобільний телефон. Сума збитку складає 5 тисяч гривень. У скоєнні даного кримінального правопорушення працівниками поліції викрито раніше судимого 27-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Авангардівського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції надійшла заява місцевої жительки про те, що невідома особа на одній з автостанцій міста таємно викрала гаманець, в якому знаходилися грошові кошти та посвідчення водія на ії ім’я. Сума збитку складає 2629 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито раніше засудженого 33-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Таїровського відділення поліції Київського відділу поліції надійшла заява адміністратора одного з торгівельних центрів міста про те, що невідома особа скоїла крадіжку продуктів харчування. Сума збитку становить 602 гривні. Працівниками поліції у скоєнні даного кримінального правопорушення викрито 41-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Київського відділу поліції звернувся 15-річний підліток та повідомив про те, що невідома особа біля одного з ресторанів міста відкрито заволоділа його мобільним телефоном. Сума збитку складає 27 тисяч гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 18-ти та 29-річного місцевих жителів, які надали правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Київського відділу поліції надійшла заява 43-річного місцевого жителя про те, що біля однієї з загальноосвітніх школ міста невідомий, погрожуючи фізичною розправою, викрав у його неповнолітнього сина мобільний телефон. Сума збитку становить 16 тисяч гривень. Працівниками поліції у скоєнні даного кримінального правопорушення викрито 18-ти та 29-річного чоловіків, які надали правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява 35-річного місцевого жителя про те, що невідомий незаконно заволодів його мопедом червоного кольору, який був припаркований біля залізничного вокзалу. У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками поліції викрито раніше судимого 25-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...