У Києві співробітників Нацполіції викрили на вимаганні грошей та збуті краденого

Співробітники СБ України спільно з прокуратурою та внутрішньою безпекою Нацполіції викрили у Києві на вимаганні грошей з комерсантів та збуті краденого майна двох працівників кримінальної поліції.

Правоохоронці встановили, що оперуповноважені районного управління столичної поліції за змовою з керівником служби охорони одного з торгівельних центрів організували регулярні крадіжки товарів підконтрольними кримінальними елементами.

Вкрадене майно капітан та старший лейтенант поліції збували через приватних підприємців у районі знаходження управління. За можливість реалізовувати крадене, комерсанти повинні були сплачувати щомісячну данину в залежності від обсягів продажів.

Оперативники спецслужби затримали поліцейських поблизу однієї зі станцій київського метрополітену під час отримання від комерсанта понад десяти тисяч гривень, зароблених на продажі викрадених мобільних телефонів.

Зловмисникам повідомлено про підозру в скоєнні злочинів передбачених ч. 2 ст.189 та ч. 2 ст. 198 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство. // Прес-центр СБ України
 

You may also like...