На Вінничині розкрито вбивство 21-річного хлопця, якого в липні закололи на залізничному вокзалі

Вінницькі поліцейські затримали на Кіровоградщині 39-річного підозрюваного. 8 липня цього року він наніс смертельне ножове поранення жителю смт. Рудниця Піщанського району. Злочин було вчинено близько 3 години ночі на залізничному вокзалі, після чого вбивця зник на потязі. 

Більше трьох місяців знадобилося вінницьким  оперативникам, аби з’ясувати  особу та затримати підозрюваного.  Поліцейські встановили та опитали усіх громадян, які в ніч убивства перебували на вокзалі, пасажирів, які рухалися потягами  та могли перебувати на станції Рудниця, місцевих мешканців.

Описание: C:\Users\User\Desktop\Sequence-01-2.gif

Оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції спільно з місцевими поліцейськими  в результаті оперативних заходів встановили, що ймовірний винуватець загибелі юнака може перебувати на Кіровоградщині. Чоловіка затримали за місцем проживання.

За попередньою інформацією слідства, між затриманим, який повертався з відпочинку на Кіровоградщину та місцевими жителями на залізничному вокзалі виник конфлікт та бійка. Це сталося під час стоянки потяга. В бійку втрутився 21-річний  місцевий житель. В результаті, він отримав ножове поранення грудної клітини, внаслідок якого помер на місці події.

За словами заступника начальника Головного Управління Національної поліції у Вінницькій області Віталія Ярмолюка, затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Такий злочин карається позбавленням волі строком до 15 років.  

Підозрюваний свою вину визнав та розкаявся у вчиненому. Він стверджує, що  не мав на меті вчиняти вбивство та не знав, що завдав смертельних ударів хлопцю, тому після вчиненого разом з родичами поїхав потягом далі.

Для з’ясування усіх обставин злочину  проводяться слідчі дії, призначено ряд експертиз.
 
Відділ комунікації поліції
 

You may also like...