У Києві патрульні затримали особу, яка може бути причетна до побиття чоловіків

На вулиці Срібнокільській невідомі напали на 2 чоловіків та побили їх. Подія сталася близько 6-ї години ранку, 5 листопада. У результаті, обоє громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Коли на місце виклику прибули патрульні, лікарі швидкої вже надавали медичну допомогу обом потерпілим. Одного з них без свідомості шпиталізували до лікарні.

Інспектори поспілкувалися з очевидцями події. Громадяни бачили, як нападники забрали у одного з чоловіків гаманець (згодом це підтвердив і сам потерпілий) та втекли на авто Skoda. Також патрульні поліцейські встановили прикмети зловмисників і почали відпрацьовувати прилеглу територію, передавши орієнтування на автомобіль Skoda іншим екіпажам міста.

Фото Патрульна поліція України.

Невдовзі охоронці порядку вказаний автомобіль зупинили. За кермом транспортного засобу перебував чоловік, ззовні схожий на одного з нападників. Те, що саме цей чоловік скоїв напад на потерпілих, підтвердили й очевидці. Його поліцейські затримали та доставили до Дарницького відділу поліції. Автомобіль Skoda евакуювали для зберігання на штрафмайданчик. Тепер правди у цій справі дійдуть слідчі.

Патрульна поліція України

You may also like...