В Хмельницкой области поймали очередных кавказских «гостей»-автоворов

Старокостянтинівські міліціонери «на гарячому» затримали двох осіб кавказької національності, які займались крадіжками з автотранспорту. Затриманню передувала клопітка оперативна робота.Останнім часом у місті Старокостянтинові Хмельницької області почастішали випадки «чисток» авто. Особливо багато крадіжок було зареєстровано на території однієї з місцевих гуртовень. Безпечні покупці залишали свої автомобілі незачиненими, із викладеними на видному місці барсетками, повними грошей, мобільними телефонами, картками поповнення рахунків. Наприклад, один із автолюбителів, на п‘ять хвилин залишивши без нагляду авто, виявив пропажу ноутбука.

Оперативники Старокостянтинівського РВ УМВС України в Хмельницькій області розробили цілу операцію та затримали зловмисників прямо в салоні чужого автомобіля із речовими доказами — поцупленою чоловічою сумочкою із великою сумою грошей.

Затриманим чоловікам, 45-ти і 35-ти років, уже довели причетність до чотирьох крадіжок з автотранспортних засобів у райцентрі та перевіряють на причетність до аналогічних злочинів, зареєстрованих у Хмельницькому. На них знову чекає лава підсудних, оскільки обидва уже притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки, старший звільнився з місць позбавлення волі у 2003 році. Окрім того, про їх кримінальне минуле яскраво свідчать відповідні татуювання.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...