Бывшая соседка пришла в гости ночью… чтобы ограбить

У смт. Ярмолинці Хмельницької області одинока 92-річна пенсіонерка стала жертвою розбійного нападу.Серед ночі потерпіла прокинулася від яскравого світла ліхтарика, спрямованого прямо їй в обличчя. Незнайомий чоловік представився міліціонером та почав вимагати у жінки гроші, обвинувативши перед цим, що та займається самогоноварінням. Окрім нього невеличкою хатиною нишпорили ще один чоловік та жінка. Бабуся упізнала її за голосом: молодиця винаймала кімнату у її сусідки, а потім вийшла заміж та виїхала з райцентру у розташоване поруч село.

Щоб змусити господиню віддати заощадження, молодик хватав її за горло, погрожуючи зарізати, та нещадно бив, стягнувши бідолашну, малесеньку на зріст та за комплекцією схожу на дитину, долу.

У цей час інші зловмисники зробили у хаті переверти, розсипавши на земляну підлогу навіть мішок муки, шукаючи там гроші.

За деякий час розбійники подалися геть, прихопивши із знайденої таки схованки близько тисячі гривень та бойові нагороди бабусиного чоловіка.

Працівники Ярмолинецького РВ УМВС України в Хмельницькій області «за гарячими слідами» затримали нападників. Ними виявились подружжя та їх родич, жителі сусіднього з Ярмолинцями села, двоє з яких циганської національності. Потерпіла ж перебуває у лікарні.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...