Наклав руки на товариша і на себе

Сусідів 59-річного славутчанина здивувало, що до обіду на подвір‘ї у нього стояла тиша. Тим більше, що напередодні подолянин був дома, у провідну неділю частував товариша-односельця.

Стривожені селяни звернулися у місцевий райвідділ міліції, і не даремно. Слідчо-оперативна група, що виїхала на виклик, знайшла у хаті двох покійників: 45-річний гість у калюжі крові лежав у вітальні горілиць, а на горищі із петлею на шиї висів господар помешкання.

Виявлені сліди свідчили про бійку між товаришами. За однією з версій працівників міліції, господар про щось сперечався із гостем, а потім влучно поцілив йому у скроню. Зрозумівши, що удар виявився смертельним, чоловік зачинив із середини хатні двері, а сам на горищі розпрощався із життям.

Подальша справа — за висновками судмедекспертів, але залишки їжі та спиртних напоїв дозволяють припустити, що чоловіки перебували у нетверезому стані.

Боляче усвідомлювати, що дехто з такою легкістю втрачає та позбавляє найціннішого — життя, при чому хміль не є виправдальною обставиною, скоріше навпаки — якби не ця проклятуща горілка.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області
 

You may also like...