25-річного харків’янина безжально позбавили життя за… модем

12 березня 2010 року у вечірній час до Чугуївського райвідділу міліції ГУМВС України в Харківській області надійшло повідомлення про те, що біля одного з будинків по вул. Стрілкової дивізії в селищі Есхар Чугуївського району Харківської області у сміттєвому контейнері було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. На місце події негайно виїхало керівництво та слідчо-оперативна група райвідділу. 

В ході оперативного відпрацювання, – розповідає 1-й заступник начальника Чугуївського РВ Сергій Сергєєв, – території селища Есхар, було встановлено особу потерпілого, ним виявився 25-річний місцевий мешканець. Також 13 березня було встановлено і затримано осіб, які скоїли цей злочин. Порушено кримінальну справу».

Працівники карного розшуку Чугуївського РВ та Головного управління МВС України в Харківській області спільно з співробітники БМОП «Беркут», за скоєння цього злочину затримали двох безробітних громадян, віком від 24 до 26 років.

Працівники міліції встановили, що 12 березня 2010 року близько 20-00 в с. Есхар, по вул. Горького, двоє підозрюваних, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, зустріли потерпілого (який не був з ними знайомий), завдали останньому металевим предметом кілька ударів по голові, відтягнули його та поклали у сміттєвий контейнер, після чого забрали модем “People Net”. Потерпілий від отриманих травм помер на місці.

Олександр, батько потерпілого говорить: «Я хочу щоб люди, які скоїли цей злочин, отримали по заслугах. Щоб не залишилося жодної зачіпки для адвокатів, які змогли б виправдати їх. І щоб все таки справедливість змогла перемогти… …Працівники міліції оперативно відреагували, знайшли причетних до скоєння злочину. Тепер справа за судом. І щоб ця кримінальна справа не розвалилася, необхідно контролювати вищим органам міліції її хід. Я хочу, щоб цю справу було доведено до логічного завершення».
Речові докази вилучені. Підозрювані затримані в порядку ст. 115 КПК України.

Порушено кримінальну справу за ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Бондаренко Наталія
ВЗГ ГУМВС України
в Харківській області

You may also like...