Посварившись з чоловіком, жінка вирішила заночувати в подруги, але так і недоїхала…

18 квітня цього року на проїжджій частині в районі селища Молодіжне у Сімферополі було виявлено тіло жінки з явними ознаками насильницької смерті. Вбиту виявили співробітники ДАІ. Те, що жінка була вбита, не викликало сумнівів, оскільки на її тілі навіть при первинному візуальному огляді чітко проглядалися вісім колото-різаних ран. 

Загиблу впізнали одразу ж, нею виявилася мешканка Сімферополя, 1956 року народження. Жінку упізнав чоловік, який і пояснив, що у дружини вкрадена сумка з грошима, мобільний телефон і золоті прикраси – ланцюжок з кулоном та сережки.

За даним фактом було порушено кримінальну справу, розпочато необхідні оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи вбивці. Оперативними співробітниками апарату кримінального розшуку кримського міліційного Главку була пророблена колосальна робота. По крупинках відновлені події, що передували скоєння вбивства, встановлені дружні зв’язки вбитої. Як з’ясувалося, напередодні жінка серйозно посварилася з чоловіком. Образившись на благовірного, вирішила заночувати у подруги. Викликала таксі і поїхала до неї. Опитаний співробітниками міліції таксист розповів, що жінка попросила висадити її недалеко від селища ГРЕС. Взявши із пасажирки гроші, таксист поїхав.

Робота тривала, було опитано величезна кількість людей, які з різних причин могли бути причетні до того, що трапилося.

Незабаром було встановлено особу підозрюваного у скоєнні злочину 29-річного жителя Сімферопольського району.

Хлопець зізнався у скоєному і пояснив, на скоєння вбивства пішов спонтанно. Побачивши, що по узбіччю дороги йде самотня жінка, котра розмовляє по мобільному телефону, вирішив пограбувати її. Підійшов до жінки і спробував вихопити у неї сумку. Однак, та вчинила опір. Тоді хлопець кілька разів ударив її ножем, забрав сумку, мобільний телефон, зняв золоті прикраси і зник. Золоті прикраси зловмисник згодом здав в скупку. Підозрюваний раніше вже був судимий за скоєння злочину і засуджений до 1 року позбавлення волі умовно.

Порушено кримінальну справу, проводиться розслідування.

Ольга Кондрашова, ВЗГ ГУМВС України в АР Крим

 

You may also like...