У Львові під час сварки жінка вбила свою матір і поранила батька

У Львові під час сварки 33-річна жінка вбила рідну матір та поранила батька. Трагедія сталася в одному з приватних будинків у Личаківському районі міста. Про це ЗІК повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області. 

Як йдеться у повідомленні, усі троє були на кухні. Між батьками та донькою виник конфлікт. Мати вже вкотре дорікнула доньці, мовляв, вона тільки й чекає їхньої смерті, аби загарбати особняк.

Такі сварки траплялися в родині й раніше. Матір за будь-якої нагоди журила доньку. Та, здебільшого, відмовчувалась. Та, зрештою, у молодиці не витримали нерви. І під час чергового скандалу вона схопилась за ніж та вдарила ним маму у лице. Дісталося й батькові, який став захищати дружину, – сказано у повідомленні.

Зрозумівши що накоїла, жінка подзвонила чоловіку, розповіла, що трапилося. Не гаючи часу, він викликав медиків. Та рятувати матір було вже пізно. Від отриманої травми вона померла на місці події. А батько, який дістав від доньки ножем у груди, – перебуває у лікарні.

Про цей випадок медики одразу ж повідомили у міліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці оглянули будинок, вилучили знаряддя скоєння злочину, інші речові докази.

Винуватицю трагедії затримали. Проти неї вже порушили кримінальну справу – її звинувачують у вбивстві.

ЗІК
 

You may also like...