Побачивши кохану на нудистському пляжі з незнайомцем, хлопець наніс їй 10 ножових поранень

На Київщині через ревнощі 23-річний хлопець наніс 10 ножових поранень коханій та підрізав її нового знайомого на одному з диких пляжів Борисполя.  

Ввечері спостерігати за оголеною дівчиною та її випадковим знайомим, який теж, як водиться на нудистському пляжі, був без одягу, розлютований Олексій так просто не міг. З Оксаною, яка старша за нього на три роки, вони разом проживали вже другий рік. Пара приїхала на Київщину з Чернігівської області. Обом доводилося заробляти кошти на будівництві.

Того вечора після роботи Олексій не застав Оксану вдома. Зателефонувавши їй, він з’ясував, що дівчина відпочиває… на нудистському пляжі. За лічені хвилини прибувши на місце, молодик не повірив своїм очам. Незнайомець та його Оксана якраз виходили з озера. Розлютований хлопець, не стримуючи ревнощів, дістав ніж та помстився парочці, як йому здалося, за зраду. На сьогодні обоє у важкому стані знаходяться в реанімації місцевої лікарні.

Олексія міліціонери затримали. У скоєному він зізнається. Проти нього правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Хлопцеві загрожує до восьми років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...