Без рожевих окулярів шалене кохання виявилося сімейною драмою

 Менше року прожили разом 45-річний Василь та 34-річна Галина. Менше року знадобилося чоловікові, щоб перетворити шалене кохання на хворе почуття з регулярними скандалами та побоями, які, врешті-решт, звели нещасну жінку в могилу…

Звісно, Михайло ніколи не був ідеальним чоловіком, проте Галина була впевнена, що знайшла поруч із ним те саме жіноче щастя. Тож, не роздумуючи погодилася на його пропозицію жити разом.

Втім, дуже швидко рожеві окуляри жінки почали зникати: романтичні вечори перетворилися на скандали, скандали на справжні істерики, а істерики в болючі побої. Синців і подряпин на тілі Галини ставало все більше, але, щойно вона збиралася піти, чоловік зі сльозами на очах винуватив у своїй поведінці страх втрати коханої жінки.

Тож, дивлячись на моральний біль Михайла, жінка пробачала йому свій фізичний біль, переконуючи себе що все ось-ось зміниться.

Одного дня Галина заклопоталася й прийшла додому незвично пізно. Цього виявилося достатньо для чергового нападу з боку чоловіка. За вже протореною схемою розпочалися питання, крики, а згодом і кулаки. Та, оскільки, сьогодні Михайло був ще й п’яним, він і не думав зупинятися, коли жінка вже ледь трималася на ногах і не могла розмовляти від болю.

Вирвавшись, врешті-решт, з «обіймів» коханого, Галина втекла до подруги, а через кілька днів поїхала до батьків. Лише там жінка розповіла, від кого отримала такі «подарунки». До лікарні її везли вже без свідомості.

Не дивлячись на спроби лікарів, їм так і не вдалося врятувати життя Галини. Батьки та друзі померлої пообіцяли собі, що не спустять це Михайлу з рук і звернулися до міліції.

При спілкуванні з міліціонерами підозрюваний продемонстрував неабиякі акторські здібності. Він щиро дивувався звинуваченням і запевняв працівників міліції, що сам кілька разів бачив побої на тілі співмешканки, проте так і не дізнався хто в цьому винен.

Лише після свідчень рідних і близьких Галини чоловік зрозумів, що діватися йому нікуди й зізнався у скоєному. Знову ж таки, завів історію про ревнощі…

Тепер Михайло знаходиться в міліцейському відділку. Проти нього порушено кримінальну справу за ч.2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Любов Задорожна, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

You may also like...