Несамовита лють підняла ніж над колишнім товаришем 37 разів

За вбивство 34-річного чоловіка, тіло якого з 37-ма колото-різаними пораненнями було виявлено 14 липня цього року в одній з квартир в м. Дніпропетровська працівниками карного розшуку був затриманий раніше судимий 24-річний місцевий мешканець.

Як стало відомо, 14 липня о 02 годині, знаходячись в гостях у майбутньої жертви, після спільного розпиття спиртних напоїв, під час виниклої сварки на ґрунті сексуальних домагань, він кухонним ножем спричинив постраждалому чисельні колото-різані поранення. Смерть чоловіка настала внаслідок гострої крововтрати, чисельних колото-різаних ран.

Після скоєння вбивства зловмисник заволодів особистим майном загиблого та майном господарки квартири, а саме ноутбуком, DVD, каблучкою та сергами з жовтого металу, 3-ма мобільними телефонами і двома чоловічими годинниками та перейшов на нелегальне становище.

Прийнятим комплексом оперативних заходів зловмисника затримали на території Нікопольського району Дніпропетровської області. Вина чоловіка підтверджується особистим зізнанням, вилученням викраденого ноутбука, мобільних телефонів, годинників та знаряддя злочину – кухонного ножа.

За цей злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

 

Яна Півторацька, ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...