На Буковині поліцейські розслідують обставини смертельної аварії (фото)

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в селі Чудей надійшло до поліції сьогодні вранці. У результаті ДТП 54-річна жінка отримала травми несумісні з життям, ще троє буковинців травмувалися.

Одразу ж на місце аварії для з’ясування всіх обставин та причин аварії виїхали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції.

Правоохоронці попередньо встановили, що 17-річний водій автомобіля «Audi А6», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з будинком.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 54-річна пасажирка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди, водій та ще двоє пасажирів, віком 17 та 19 років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Медики доправили всіх потерпілих до лікарні.

Тіло загиблої правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Буковинські поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

You may also like...