Правоохоронці зʼясовують обставини ДТП із потерпілими у Голосіївському районі столиці (фото)

Керманич «BMW” не впорався з керуванням та спочатку вʼїхав у металевий відбійник, після чого зіткнувся із автомобілем «Toyota”. Внаслідок автопригоди водій та пасажир “BMW” отримали тілесні ушкодження. Розпочато кримінальне провадження.

Вчора близько опівночі до поліції Києва надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на бульварі Міхновського. За викликом на місце події була скерована слідчо-оперативна група з розслідування ДТП столичного главку поліції. Крім того, в момент аварії, неподалік знаходилась слідчо-оперативна група Голосіївського управління поліції, працівники якої прийшли на допомогу постраждалим до приїзду лікарів.

Під час подальших першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що 19-річний керманич «BMW” не впорався з керуванням та спочатку вʼїхав у металевий відбійник, після чого зіткнувся із автомобілем «Toyota”. Внаслідок автопригоди водій “BMW” отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та різаної рани голови, а його пасажира, 18-річного киянина, лікарі госпіталізували до медичного закладу із переломом плечової кісті.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...