43-річний киянин намагався зґвалтувати 12-річного хлопчика

Зловмисник закрив дитину у кабінці громадської вбиральні та намагався зґвалтувати, але завдяки небайдужим громадянам, які почули крик дитини, зловмисника затримано. За скоєне чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Днями до Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про розпусні дії невідомого чоловіка відносно 12-річного хлопчика у громадській вбиральні на території парку “Партизанська слава”. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

столичні слідчі повідомили про підозру чоловіку за вчинення дій сексуального характеру відносно 12-річного хлопчика

Як з’ясували поліцейські, хлопчик разом з батьками відпочивав у місцевому парку. Близько 20 години вечора дитина пішла до вбиральні, яка знаходилась неподалік. В цей час за ним зайшов невідомий, силоміць заштовхав малолітнього у кабінку та намагався зґвалтувати. На крики дитини забіг перехожий та вибив двері кабінки. Очевидець тримав зловмисника та передав правоохоронцям.

Фігуранта поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального погодження з Дарницькою окружною прокуратурою повідомили 43-річному раніше не судимому киянину про підозру у скоєнні кримінального правопорушення згідно ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України – замах на зґвалтування, вчинений щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди. Наразі суд вирішує питання щодо обрання фігуранту запобіжного заходу.

Підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва 

You may also like...