Директора ТОВ підозрюють у заволодінні майже ₴5,2 млн. під час реконструкції колектору в Сумах 

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Суми повідомлено про підозру директорові Товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння бюджетними коштами шляхом підробки документів (ч. 5 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, зазначене Товариство на підставі договору, укладеного з Департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради, виконувало реконструкцію каналізаційного залізобетонного самотічного колектору, який проходить по яру між пров. Степана Тимошенка та вул. Панфілова в м. Суми.

Після завершення реконструкції у 2018 році директор Товариства вніс до офіційної документації завідомо неправдиві відомості про обсяги виконаних робіт, зокрема, завищив вартість труб, а також по зовнішньому діаметру встановив їх на 24 м. менше, ніж зазначено в актах виконаних робіт.

Згідно з висновком експертизи під час виконання робіт підозрюваний заволодів бюджетними коштами в сумі 5 млн 166 тис. грн.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Сумського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Сумська обласна прокуратура

You may also like...