На Київщині затримали іноземця з центнером контрабандного героїну (відео)

Про це сьогодні, 31 березня, повідомив перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить 220 мільйонів гривень.

Так, співробітники Департаменту протидії наркозлочинності проводять розробку організованої групи наркоділків, які налагодили контрабандний канал транзиту крупних партій героїну через Україну з країн Східної Азії до Європи.

Сьогодні вночі оперативні працівники Департаменту протидії наркозлочинності спільно з Головним слідчим управлінням, Департаментом патрульної поліції та управлінням кримінального аналізу під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України затримали активного члена групи контрабандистів.

У професійно облаштованій схованці його автомобілю преміум-класу поліцейські вилучили  200 півкілограмових пакунків з білим порошком. Проведений експрес-аналіз показав, що вилучена речовина, – героїн загальної вагою 100 кг. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить 220 мільйонів гривень.

При цьому наркотик був схований в автівці настільки, що правоохоронцям знадобилося три години, щоб відкрити схованку з героїном.

Фігурантом виявився 39-річний громадянин відразу двох сусідніх європейських держав. Наразі він затриманий. Тривають заходи з викриття організаторів групи.

Національної поліція України

You may also like...