На Тячівщині розкрили підпал автомобіля місцевої жительки (фото)

Сьогодні вранці до поліції зателефонувала 40-річна мешканка села Вільхівці та повідомила, що виявила в гаражі пошкодженою свою автівку марки «Chevrolet». Також жінка заявила про зникнення свідоцтва про реєстрацію автомобіля та водійських посвідчень – її та чоловіка.

За викликом одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Тячівського районного відділу поліції. Правоохоронці провели ряд слідчих та розшукових заходів, за результатами яких було встановлено обставини події.

Наразі відомо, що ввечері напередодні невідома особа проникла до гаражного приміщення потерпілої. З салону автомобіля фігурант викрав вище згадані документи, після чого облив салон транспортного засобу легкозаймистою речовиною, підпалив та втік з місця події.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили особу підозрюваного – ним виявився 44-річний родич потерпілої, з яким у них вже тривалий час неприязні відносини. Зловмисника розшукали та затримали.

Під час невідкладного обшуку за місцем його проживання слідчі виявили викрадені у заявниці документи та знаряддя, які фігурант, ймовірно, використовував для вчинення злочину.

У порядку статті 208 КПК України підозрюваного помістили в ізолятор тимчасового тримання. За фактом умисного пошкодження чужого майна, що вчинене шляхом підпалу, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. У справі триває слідство.

Поліція Закарпатської області

You may also like...